DiDi revival via Twitter

Dichters op Dinsdag weer van start

ElementenWie vroeger wel eens op Miwian langs kwam kent ongetwijfeld onze rubriek Dichters op Dinsdag nog wel. Op Miwian werd een thema gelanceerd met een bijpassende songtekst of gedicht en iedereen die mee wilde doen plaatste een gedicht of songtekst op de eigen weblog. Na 100 afleveringen is DiDi op 19 september 2006 gestopt. Ter gelegenheid van die 100e afdeling gaven we het jubileumboek 'Elementen' uit met gedichten van Catharina 't Hart en foto's van ondergetekende.

Nu via Twitter ontdekte ik dat @woordenaar onder het motto Dichters op Dinsdag weer gedichten op zijn weblog plaatste. Zoete herinneringen overspoelden mij en niet alleen mij (@macmk) maar ook @gerjanne en @waar8tig. Daarom verwachten wij op korte termijn de kick off van een volgende serie van 100 DiDi's onder leiding van @woordenaar. Ik heb er zin in!

vijf reacties

Amiek (URL) - 12-08-’09 18:17

Ik sluit ook weer aan, goede reden om weer eens wat te gaan vertalen…

Me! (URL) - 12-08-’09 21:16

Ik laat me verrassen, is dat alweer zo lang geleden…

barbara (URL) - 12-08-’09 22:57

Ooo, ik hoop dat ik er aan denk, maar ik doe ook graag mee!

@cultuurbarbara

Mevrouw Mikmak (E-mail ) (URL) - 13-08-’09 12:02

Leuk, ik heb er zin in.

Jeroen Zwaal (E-mail ) (URL) - 25-08-’09 09:57

@Zwali wil ook wel van de partij Leuk!

(optioneel veld)
(optioneel veld)

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.