Juridische valkuilen voor de Werknemer 2.0

05 09 08 - 17:11

Scriptie

Ik schreef al over de fantastische ceremonie die mijn vriendinnen voor mij organiseerden naar aanleiding van mijn afstuderen maar de echte bul uitreiking zal pas plaatsvinden op 21 oktober a.s.
Het onderzoek zelf is in een bescheiden papieren oplage verschenen voor officiële doeleinden en intimi maar hier op mijn website als pdf te downloaden. Als jij één van de honderden mensen bent die mee heeft gewerkt aan het onderzoek is het ook leuk om te kijken wat de resultaten zijn.

vijf reacties

Me!

Ik zal het eens aandachtig doorlezen.

Me! (E-mail ) (URL) - 05-09-’08 19:32
marieke

Ik ben nieuwsgierig, ben al begonnen met lezen en het leest makkelijk weg. Ik wil een link op mijn web-log plaatsen, zodat ook mijn digitale netwerk de informatie weet te vinden. Is dat oke?

marieke (E-mail ) (URL) - 08-09-’08 11:02
Steph

Zeer interessante materie! Ik heb je scriptie uitgeprint op 2 pagina’s per A4 en dat dubbelzijdig (nog net leesbaar). Ben hem in de trein aan het lezen: geen verhaal dat je even snel in 1 treinreis van een uurtje gelezen hebt (zoals veel tijdschriften)! Maar het blijft me boeien en af en toe moet ik ook erg gniffelen om bepaalde stukjes!
Heb ik destijds eigenlijk meegedaan aan je onderzoek? Volgens mij wel, maar 100% zeker weten doe ik het niet meer….

Steph (E-mail ) - 09-09-’08 00:55
Mieke

Marieke: helemaal goed hoor! Steph: ik weet het ook niet meer. Het was nl anoniem ;-)

Mieke - 10-09-’08 06:29
lonneke

hoe voelt dat nou?
Best stuk alleen nog even vlug gekeken, geniet van de uitreiking

lonneke (E-mail ) - 10-10-’08 10:07


(optioneel veld)
(optioneel veld)

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.