Bijzonder weerzien

13 07 08 - 20:36

De Meevaart

Maria en ik kennen elkaar van De Meevaart, een buurthuis in de Indische Buurt in Amsterdam waar we allebei vanaf ons 19e jaar vaak kwamen. Nou ja, dat is eigenlijk een understatement, we woonden er bijna. Wij en vele andere jongeren die er bijna een soort leefgemeenschap vormden. Het buurthuis stond onder leiding van een pater, zoals veel gebeurde in die tijd, en dat zorgde voor de nodige spirituele invloed. Voor de creatieve inspiratie zorgden wij jongeren zelf. Het was een belangrijke periode uit mijn leven waar ik nog altijd met veel goede gevoelens op terug kijk.

Gisteren, na al die jaren, zag ik Maria terug. We hadden elkaar weer gevonden via Hyves en hoewel er bij ons allebei ondertussen een heel leven voorbij is gegaan 'herkenden' we elkaar absoluut. We gingen samen naar de Parade. Het was bijzonder en uniek en ik heb er van genoten!

Eén reactie

Me!

Heerlijk is dat als het lukt. Zoveel jaren voorbij, dan heb je heel wat te vertellen.

Me! (E-mail ) (URL) - 13-07-’08 20:50


(optioneel veld)
(optioneel veld)

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.