Traveltape

01 05 08 - 20:53Dit plaatje vond ik op het internet op zoek naar een passend beeld bij mijn verhaal over het traveltape. Het is namelijk zo dat mijn vader verzot was op tape. Hij had het in voorraad in alle soorten en maten en gebruikte het met grote regelmaat voor van alles en nog wat. Ik heb nu nog rolletjes tape in mijn la die ooit van mijn vader waren.

Toen hij overleed en wij zijn spullen moesten uitzoeken vonden we op een bepaald moment een plastic staafje omwikkeld met tape in mijn vaders toilettas. We stonden voor een raadsel, wat zou dat nou zijn? Tot één van ons de geniale inval had dat het hier waarschijnlijk Pa's voorraad traveltape betrof dat hij bij zich droeg voor nood- en andere gevallen.

Zelf heb ik geen traveltape maar ik moet wel bekennen dat ik altijd als ik op vakantie ga een rol ducktape in mijn bagage stop. Je weet maar nooit...

twee reacties

Me!

Volgens mij is het Duct Tape… Maar daar zijn de meningen over verdeeld. Met deze tape repareren we hele modelvliegtuigen als ze eens onzacht met de bodem in aanraking zijn geweest.

Me! (E-mail ) (URL) - 01-05-’08 21:17
Brigitte

Haha, dat is nog eens een toepassing voor ducktape. Ik zal het onthouden voor het geval ik ook nog eens op vakantie ga…

Brigitte (E-mail ) - 01-05-’08 22:19


(optioneel veld)
(optioneel veld)

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.