Nieuwe Cd Het Goede Doel/Henk en Henk gratis en legaal te downloaden!

15 04 08 - 19:26

Het Goede Doel/Henk en Henk hebben vandaag hun nieuwe Cd met de titel ?Gekkenwerk? gepresenteerd in Café Restaurant De Kroon in Amsterdam. De Cd en het daarbij behorende boekje is vanaf vandaag gratis en legaal te downloaden via de site van het IT-detacheringsbedrijf; IT-Staffing.
Het gratis en legaal downloadable maken van een complete Cd van een gevestigde artiest/groep is in Nederland nog nooit eerder vertoond. Met deze actie passeert Het Goede Doel/Henk en Henk bewust de vakhandel en platenmaatschappijen en maakt op deze manier hun muziek voor een groot publiek toegankelijk. Henk en Henk en IT-Staffing springen op de steeds groter groeiende gewoonte in dat mensen hun muziek illegaal downloaden via het internet. Het grote verschil is echter dat mensen dit nu gratis kunnen doen en ook nog eens volledig legaal waardoor er voor de artiest geen vervelende bijsmaak kleeft aan de hedendaagse illegale download praktijken. IT-Staffing en Het Goede Doel steunen inzamelacties voor de stichting Viafrica middels de Cd en de tournee.

De IT-Staffing Groep:
De IT-Staffing Groep is een van de grootste IT-detacheerders van Nederland. Dankzij de meer dan twintig jaar ervaring, de brede marktdekking en het grote aanbod van freelancers, zorgt het bedrijf voor de juiste persoon op de juiste plek. Of het nu om een netwerkspecialist, een software-engineer of een programmamanager gaat.

Inmiddels heeft IT-Staffing bijna vierduizend freelancers onder contract en kunnen zij putten uit een database van meer dan negenduizend zelfstandige IT-specialisten. IT-Staffing adviseert freelancers, ziet er op toe dat ze in bezit zijn van de juiste certificaten en verzorgt alle contracten, voor zowel de bedrijven als de gedetacheerden.

De IT-Staffing Groep wordt vertegenwoordigd door zeven ISO-gecertificeerde bedrijven: ABC Team, Bariton XL, OC Centor, Info Motion, Paxton, Software Pool en Geo-ICT.

Voor IT-Staffing is Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen een belangrijk item binnen de bedrijfsfilosofie. Door het financieel ondersteunen van Viafrica, met het belangeloos inzetten van IT-specialisten in Afrika, geeft IT-Staffing daadwerkelijk vorm aan Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen.

Stichting Viafrica:
Stichting Viafrica ondersteunt onderwijsorganisaties in Afrika bij het gebruik en beheer van ICT. Dit doet zij via het programma CLASSworks, wat staat voor
Computer Learning and Sustainable Support Works. Het voorziet in de begeleiding van scholen bij alle essentiële onderdelen die samenhangen met het beheer en gebruik van een computerlokaal. Het project is heel divers. Van het vinden van een geschikt computerlokaal en de ingebruikname ervan, tot het opleiden van docenten en het begeleiden van de school bij het beheer van de hard- en software. Viafrica werkt in heel sub-Sahara Afrika (landen ten zuiden van de Sahara) samen met partners in de onderwijssector. Het uitgangspunt van alle projecten is dat deze zelfstandig bestaansrecht hebben. Viafrica richt zich hierbij op de middenklasse, met als achterliggend idee dat deze klasse de motor van verdere ontwikkelingen vormt.

Viafrica legt veel nadruk op de praktische toepasbaarheid van ICT binnen het onderwijs en het gebruik ervan op langere termijn. Na de ingebruikname van het lokaal en de opleiding nemen scholen de touwtjes volledig in eigen handen en kunnen ze onafhankelijk functioneren. Momenteel zijn er 54 scholen bij CLASSworks aangesloten, in 2008 komen hier nog dertig scholen bij.

Inhoud downloadable ?deluxe CD-box?:
Alle tracks Cd Gekkenwerk, compleet boekje, reproducties kunstwerken Gekkenwerk gemaakt door mensen met een verstandelijke beperking van atelier ?De Wijde Doelen?.

Tournee ?Gekkenwerk?:
Ter ondersteuning van de nieuwe CD tourt Het Goede Doel vanaf begin april langs zalen en festivals. In november 2008 start de theatertournee van Henk en Henk in Koninklijk Theater Carré en zal door heel Nederland te zien zijn tot en met februari 2009, waar de tournee in Utrecht zal eindigen. Naast nummers van hun nieuwe CD ?Gekkenwerk? zullen uiteraard alle grote successen uit hun Goede Doel periode voorbijkomen.

Voor het gratis downloaden van de CD ?Gekkenwerk? kijk op www.it-staffing.nl
Voor meer informatie over Het Goede Doel kijk op www.hetgoededoel.be
Voor meer informatie over Viafrica kijk op www.viafrica.org

Eén reactie

Me!

Het is een behoorlijk stukje geworden Mieke. Ik heb voor de zekerheid de CD ook maar op de PC gezet. Eigenlijk een heel lovenswaardig initiatief waar uiteindelijk iedereen beter van denkt te worden.

Me! (E-mail ) (URL) - 15-04-’08 21:02


(optioneel veld)
(optioneel veld)

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.