Het eerste boek van mijn vrienden de wereldfietsers

22 03 08 - 15:36

Over alle grenzen

Trouwe lezers van Miwian hebben vaker over ze gehoord: mijn vrienden Karin en Peter die de wereld over reizen op de fiets. Vandaag viel het eerste boek over hun avonturen, geschreven door Peter Mak, in de brievenbus. Het ziet er geweldig uit en zelfs ik ben plaatsvervangend trots. Ik begon meteen te bladeren en kon nauwelijks stoppen met lezen, helemaal als ik met een brok in mijn keel de laatste pagina lees, maar de gekochte boodschappen moeten hoognodig in de ijskast en vriezer dus dat ga ik nu zo eerst doen.
Maar niet nadat ik iedereen heb aangeraden dit boek te kopen. Het is niet alleen heel goed en prettig leesbaar geschreven maar het vertelt zoveel meeslepende verhalen over wat Peter en Karin allemaal meemaken en over de plaatsen waar ze zijn, de ontberingen, de immense schoonheid, het afzien en het genieten.
Kopen dus! In de kolom hiernaast kun je klikken op de cover om het meteen te bestellen.
En wie nog twijfelt kan even een voorproefje nemen op de website van Peter en Karin.

Eén reactie

Me!

Hey Mieke, ik heb zo links en rechts nog eens rondgewandeld op hun site. Ik was het eigenlijk alweer een beetje vergeten. Ik ben over een maandje jarig, dus wie weet. Ik zal het op mijn verlanglijstje zetten.

Me! (E-mail ) (URL) - 22-03-’08 16:35


(optioneel veld)
(optioneel veld)

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.