Girrrrlpower...

21 02 08 - 20:33

Jacqueline de Savornin Lohman

Dit portret toont Jacqueline de Savornin Lohman in vroeger jaren. "Die bril!" roept ze uit als ze de foto levensgroot geprojecteerd ziet in De Wereld Draait Door. Want ze ziet er in het echt moderner, kleuriger en inderdaad - nu jaren later - ook jonger uit. Misschien komt dat door wat ze tegenwoordig doet. Na een lange carrière in politiek en maatschappelijk leven is ze nu cabaretière en heeft ze dank zij haar zanggoeroe Jan Kortie het 'badkamerzingen' opgepakt. Hieronder de aankondiging van haar nieuwe programma Time-Oud dat binnenkort te zien is in Pepijn en het Betty Asfalt Complex. Na het succes van "Tijd van Leven" neemt Jacquelien de Savornin Lohman u opnieuw verrassend mee in haar turbulente leven als 70-plusser. Het leven wordt spannender. De harde kern blijft over. De snede is op haar scherpst. Je staat met één been in het leven en het andere al in de kosmos. Geeft niks, Jacquelien voert U lichtvoetig langs de harde kantjes van de generatiekloof. Ze coacht ? als oud senator en ervaringsdeskundige ? u door de geheime spelonken van het Binnenhof. Doe mee aan haar éducation permanente: van pillendoos tot internetplusbellen, van ama-leed tot biologisch vaderschap. Na Amsterdam wordt nu Den Haag veroverd.
Aan de piano: Bam Commijs

DOENMOETJEDOEN!

Op 2 en 9 maart in Pepijn in Den Haag en 24 maart in het Betty Asfalt Complex in Amsterdam.

Eén reactie

Mevrouw Mikmak

Ik zag haar vanavond in de wereld draai door, twee jaar geleden zat ze in dezelfde kleinkunstclub bij buitenkunst. Grappig om haar nu zo te zien.

Mevrouw Mikmak (E-mail ) (URL) - 21-02-’08 22:32


(optioneel veld)
(optioneel veld)

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.