GRATIS NAAR TUSSENSTAND? Dat kan... met je ex.

22 11 07 - 11:31

Tussenstand

Op donderdag 29 november beleeft Het Ketelhuis in Amsterdam de première van Tussenstand. Om dit te vieren nodigt Het Ketelhuis iedereen uit om op donderdag de 22e met zijn ex naar de film te komen. Wie kan aantonen met zijn ex te zijn, krijgt gratis toegangskaartjes. In dat geval moet de (verbroken) relatie natuurlijk wél aan de kassa van Het Ketelhuis aangetoond worden. Het overhandigen van echtscheidingsdocumenten, verscheurde foto?s, brieven waarin men elkaar voor rotte vis uitmaakt is goed voor gratis entrée.

Tussenstand, de nieuwste film van Mijke de Jong, gaat over Martin (Marcel Musters) en Roos (Elsie de Brauw). Zij zijn gescheiden maar zijn nog steeds niet los van elkaar. Als hun 17-jarige zoon Isaac zich meer en meer terugtrekt in een stilzwijgend isolement, worden de gesprekken tussen de twee steeds harder en heftiger. Tussenstand maakt voelbaar hoe er langzamerhand iets verschuift in de relatie tussen de drie familieleden die zo nauw verbonden zijn en elkaar toch amper kunnen bereiken.

De makers zijn na afloop aanwezig voor een spetterend nagesprek met het publiek. Voor meer info kun je hier terecht (foto Cinemien).

Geen reacties(optioneel veld)
(optioneel veld)

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.