Alleen op een eiland

01 11 07 - 13:32

Alleen op een eiland

Wat een kostelijke verzameling CD's is dit. In 1971 maakte Gé Gouwswaard voor de VARA & AVRO het Dagboek van een eilandbewoner, een radioprogramma over een schrijver die in totale afzondering op Rottumerplaat verblijft. De enige verbinding met de bewoonde wereld is een radioverbinding. Godfried Bomans en Jan Wolkers waren de gelukkigen die ieder een weekje op de plaat mochten verblijven en Willem Ruis zocht vanuit Warffum dagelijks live contact met hen. Bomans vond het verschrikkelijk om zeven dagen alleen te zijn, in een tent, met alleen het gekrijs van duizenden meeuwen om zich heen. Wolkers beleefde de week eenzaamheid als een spannend avontuur, ontfermde zich over zieke dieren en vertelde ongegeneerd over zijn avonturen.

Een echte aanrader voor jezelf of als kadootje. Bestel door hieronder te klikken.
Alleen op een eiland 6 cd's<br  />Godfried Bomans & Jan Wolkers
Alleen op een eiland 6 cd's
Godfried Bomans & Jan Wolkers

Eén reactie

Virginie

Ik krijg altijd zo’n medelijden met Bomans… Ze hebben hem echt niet voor niets na een hartaanval van het eiland af moeten plukken…

Virginie (URL) - 22-11-’07 14:16


(optioneel veld)
(optioneel veld)

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.