Zonder te oefenen!

01 10 07 - 20:53

Maak kennis met Nokulunga Buthelezi

Maak kennis met Nokulunga Buthelezi, de contorsionist van circusshow Afrika! Afrika!. Als baby van een paar maanden ontdekte haar moeder Lunga's bijzondere talenten omdat ze steeds op zo'n vreemde manier in haar bedje lag. Moeite heeft Lunga dus niet echt hoeven doen om de vreemde kronkels te maken die ze in de show laat zien. Het is gewoon een geschenk van God, zo stelt ze en ze vindt het dan ook geen verdienste van zichzelf. Aardig en bescheiden als Lunga zijn ook de andere artiesten van Afrika! Afrika! maar wat een leuke show! Heb je last van een najaarsdepressie ga er dan heen. Je komt er vol nieuwe energie vandaan, dat beloof ik je!

vier reacties

vanman

Whow, de server hier is wel ontzettend traag

vanman (E-mail ) (URL) - 02-10-’07 14:57
V@nM@n

Met mijn stramme knoken moet ik er niet aan denken om dit hier na te doen. Volgens mij lig ik dan de komende jaren in een revalidatiekliniek…

V@nM@n (E-mail ) (URL) - 02-10-’07 15:00
marieke

Wow! Wat een power, wat een lol, wat een energy! Zeker heen gaan, als je de kans krijgt.

marieke (E-mail ) (URL) - 02-10-’07 23:22
henriette

Wij hebben op de tv stukjes ervan gezien. Het ziet er in elk geval spetterend uit.

henriette (URL) - 13-10-’07 10:33


(optioneel veld)
(optioneel veld)

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.