Still going strong

11 09 07 - 16:37

'Dik' van schilder Ed de Moor

In mijn familie is lichaamsgewicht een fluctuerend gegeven. We hebben het allemaal dus het zal wel genetisch bepaald zijn. We reageren op gebeurtenissen in ons leven met groei of afname van het lichaamsgewicht waarbij er niet precies duidelijk is wat de relatie is van de gebeurtenis en de toe- of afname. Mijn gewicht was de laatste jaren behoorlijk toegenomen en ik heb begin van dit jaar besloten dat daar maar weer eens wat aan gedaan moest worden. Vijfentwintig kilo lichter ben ik ondertussen en still going strong. Nou maar hopen dat het een beetje op peil blijf als ik eenmaal weer een nieuwe evenwicht gevonden heb. Maar dat zal wel niet, mijn aanleg in aanmerking genomen. Zie ook de BMI-meter

vier reacties

V@nM@n

Hier gaat het ook een beetje op en neer, maar och, zolang we ons goed voelen…

V@nM@n (E-mail ) (URL) - 11-09-’07 19:00
marieke

Ik ken het verschijnsel dat je gewicht soms onverklaarbaar kan veranderen. Niet wat en hoeveel je eet, maar de omstandigheden lijken dan te bepalen of je aankomt of niet. Tijdelijk een olifantshuid kweken?
Toch opvallend dat je voornemen om af te vallen zo goed gelukt is.Lekker hoor.

marieke (E-mail ) (URL) - 12-09-’07 09:07
joy

goeie BMI-meter ik heb een mooi gezond gewicht voor m’n lengte.
m’n moeder is net iets te zwaar voor haar lengte. groeten joy.

joy (E-mail ) (URL) - 12-09-’07 09:12
jan

Ik ben sinds mei 12 kilo afgevallen. Dat voelt wel goed.

jan (E-mail ) (URL) - 17-09-’07 21:22


(optioneel veld)
(optioneel veld)

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.