Sterren op het doek

06 07 07 - 09:00

Albert Verlinden door Bianca Berends
Albert Verlinde door Donovan Spaanstra
Albert Verlinde door Robert Vorstman

Woensdagavond begon een leuk nieuw programma van omroep MAX: Sterren op het doek gepresenteerd door Hanneke Groenteman. De eerste die zich door drie schilders mocht laten portretteren was presentator en producent Albert Verlinde. In de komende weken komen nog Marco Borsato, Angela Groothuizen, Frits Bolkestein, Ernst Daniël Smid, Monique van de Ven, Najib Amhali en Loretta Schrijver aan bod.
Terwijl de ster wordt geschilderd wordt er gepraat en komen onderwerpen voorbij die normaal wellicht in een interview niet naar voren komen. Aan het eind van het programma mag de hoofdpersoon één schilderij kiezen om mee naar huis te nemen. De overige twee worden geveild voor een goed doel naar keuze van de geportretterde ster.
MAX zou MAX niet zijn als er niet meteen ook een schilderkursus aan gekoppeld zou worden dus wil je nog portretschilderen leren dan is dat nu een uitgelezen kans. Zie ook hier op de site van omroep MAX.

Eén reactie

Barbara

Ik vond het ook erg leuk.
ben benieuwd naar de volgende uitzendingen!

Barbara (URL) - 06-07-’07 09:36


(optioneel veld)
(optioneel veld)

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.