Sushi nieuwe stijl

05 07 07 - 08:36

Vilten sushi gemaakt door Poyoyon

In de krant las ik dat er in Japan paniek is uitgebroken omdat als gevolg van overbevissing de topkwaliteit tonijn niet langer in Japan terecht komt. De vis wordt duur en schaars en overal ter wereld aast men op het heerlijke tonijnvlees. Rampzalig voor de sushi business die om zal moeten kijken naar manieren om aan productvernieuwing te doen. Misschien eten we binnenkort wel sushi met struisvogelvlees of een plakje hertenbiefstuk op onze sushi.
De vilten sushi van het plaatje vond ik op internet en zijn gemaakt door Poyoyon.

Eén reactie

V@nM@n

Die nitro had ik hier eigenlijk niet verwacht…

V@nM@n (E-mail ) (URL) - 05-07-’07 23:25


(optioneel veld)
(optioneel veld)

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.