Uitstekende service bij PAM

12 06 07 - 14:34

PAM

Lang geleden schreef ik al eens over mijn PAM. In het kader van goede voornemens zocht ik hem al een tijdje en toen hij tevoorschijn kwam bleek de batterij leeg. Een nieuwe batterij liet een half functioneren display zien dat hoe ik het ook probeerde niet meer dan de helft wilde laten zien van de score die ik behaalde aan 'bewegingspunten'. Een mailtje aan PAM gestuurd dus die meteen aanboden er even naar te kijken. Ik was blij!
Nog blijer was ik toen ik een mailtje kreeg dat mijn oude beestje helaas onherstelbaar was maar dat mij kosteloos een andere zou worden toegezonden van de laatste serie. Wat een service! Je krijgt tegenwoordig van die stappentellers kado bij boeken en gezonde producten maar het is dus zeer de moeite waard om voor een kwaliteitsproduct te gaan. Het kost wat meer dan dan heb je ook wat, zelfs als hij stuk gaat.
Helemaal tevreden dus, alhoewel... ze zouden nog een programma uit moeten brengen waardoor je met de Mac de internetcoach kunt gebruiken want dat ontbreekt nu nog! Wil je meer weten of ook een PAM bestellen, kijk dan hier.

Eén reactie

V@nM@n

Gewoon iedere dag gebruiken, toch…

V@nM@n (E-mail ) (URL) - 12-06-’07 22:22


(optioneel veld)
(optioneel veld)

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.