Een jaartje ouder in Afrikaanse sfeer

10 05 07 - 17:44De eersten die mij feliciteerden op mijn verjaardag waren de journalisten met wie ik in Keulen was om de voorstelling Afrika! Afrika! te gaan bekijken die in oktober naar Nederland komt. Het bleek dat er ook de dag voor mij en de dag daar weer voor iemand jarig was uit het gezelschap dus vandaar dat we met z'n drieƫen werden toegezongen. Ook was er voor ons allemaal een klein kadootje.
Ik had mijn bewondering laten horen voor de schitterende kroonluchters in de tent van Afrika! Afrika! dus ik kreeg een iets kleiner hangend Afrikaans attribuut. Hij hangt voor mijn raam en is te zien op de foto (klik voor vergroting). Daarna dronken we nog een glaasje en werd het half vier voordat ik in mijn bed lag. En op mijn leeftijd moet je dat toch niet meer al te vaak doen geloof ik ;-)

drie reacties

V@nM@n

Ja zeg, en niks zeggen, proficiat…

V@nM@n (E-mail ) (URL) - 10-05-’07 21:09
wies

dan zal ik nu ook maar niet te hard zingen. :) gefeliciteerd!!

wies (URL) - 11-05-’07 11:45
Tim

Mieke, van harte proficiat nog!

Tim (URL) - 12-05-’07 11:20


(optioneel veld)
(optioneel veld)

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.