In en om het Atrium

21 03 07 - 17:26

In en om het Atrium In en om het Atrium In en om het Atrium

Gisteren was ik bij de uitreiking van de Dutch Bloggies want zowel Jazzpodium.nl als Cultuurpodium.nl waren genomineerd (voor de categorie muziekweblog respectievelijk fotolog). Dat Cultuurpodium geen Bloggie zou winnen verbaast me niks. Een nominatie in de categorie themaweblog of collectieve weblog had meer voor de hand gelegen maar Jazzpodium heeft redelijk goed gescoord al ging de uiteindelijke Bloggie naar iemand anders.
Erg leuk was dat ik haar en haar heb ontmoet en verder heb ik ook nog genoten van de architectuur in en om het Atrium (klik op de foto's voor groter). Meer weten over de winnaars en nominaties? Kijk op de site van de Dutch Bloggies.

drie reacties

Henk-Jan Winkeldermaat

He, jammer dat ik nu niet weet hoe je er uit ziet, anders had ik je wel even willen ontmoeten. Was je aan het fotograferen, toevallig? Ik wel.

Henk-Jan Winkeldermaat (E-mail ) (URL) - 21-03-’07 20:55
V@nM@n

Altijd leuk een bekende blogger tegen het lijf te lopen…

V@nM@n (E-mail ) - 21-03-’07 21:20
Mieke

@ Henk-Jan: ik was inderdaad aan het fotograferen maar liep niet voor het podium zoals de meeste fotografen. Vandaag kwam ik er achter dat jij heel wat foto’s hebt gemaakt (ik maar een bescheiden aantal). Jammer dat we elkaar niet even hebben ontmoet maar de volgende keer beter :-)

Mieke - 21-03-’07 21:38


(optioneel veld)
(optioneel veld)

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.