Sneeuwstorm

19 03 07 - 16:39

Op weg op de snelweg

Hier thuis was het vrij normaal weer maar toen ik eenmaal onderweg was naar Uitgeest (om mijn zieke computer naar de dokter te brengen) werd ik verrast met een behoorlijke sneeuwstorm. Niet alleen was het zicht ineens slecht maar men gaat ook stuntelig rijden. Hoewel de sneeuw niet bleef liggen was het toch wel een beetje glibberig. Ik hoop dat het maar weer snel voorbij is want ik heb de smaak van het voorjaar al te pakken.

vijf reacties

henriette

Ik vind het ook wel wat hebben van die grote witte knikkers.

henriette (URL) - 19-03-’07 19:18
V@nM@n

Een rot appeltje, dat bestaat toch niet…

V@nM@n (E-mail ) - 19-03-’07 20:56
Mieke

@ VanMan: nou rot niet hoor maar een beetje te milieubewust zal ik maar zeggen. Het apparaat zette zichzelf namelijk om de haverklap uit. Dan realiseerde mijn Mac zich kennelijk ineens dat het wel erg voortvarend was om zonder mijn instemming het scherm op zwart te zetten dus maakte dan – ook uit zichzelf – weer een nieuwe start. Deze procedure voltrok zich zonder ogenschijnlijke aanleiding 1 of meerdere keren per dag vooral op momenten dat het NIET schikte. Ik vond dat aanleiding om hem even naar de dokter te brengen voor een goede grote beurt met olieverversen en doorsmeren. Zo’n Mac moet namelijk NIET voor zichzelf beginnen want dan is het einde zoek. Toch?

Mieke - 19-03-’07 21:51
Leibele

Zelfs april heeft nog wel eens een witte hoed.Voorjaar (nog ??n dag en het is zover)kan ons nog steeds verrassen met kou en sneeuw.Dus nog eventjes geduld hebben.

Leibele (URL) - 20-03-’07 09:15
Puur Kaat

Ik zag het ‘s avonds in het journaal, die witte wereld, en was erg verbaasd, want hier in het zuiden heeft het helemaal niet gesneeuwd.

Puur Kaat (URL) - 20-03-’07 14:55


(optioneel veld)
(optioneel veld)

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.