Nieuwe Garde Arnhem makes you an offer you can?t refuse!

16 03 07 - 15:44Op 30 maart gaan jonge creatieven in Rotterdam, Groningen, Amsterdam, Den Haag, Utrecht en Arnhem op vrijdagmiddag voor de verandering eens niet de kroeg in, maar gaan ze 8 uur overwerken. Waarom? Nieuwe Garde is van mening dat je nooit genoeg onbaatzuchtig creatief kunt zijn. In plaats van met een collectebus de straat op te gaan, besteden Nieuwe Garde-creatieven deze avond en nacht hun energie aan het bedenken en maken van een guerrilla-campagne, een effectieve radiospot, een resultaatgerichte tv-commercial, een pakkend filmpje, een sprekende advertentie of zelfs een concept voor een complete huisstijl! Graag willen wij de creatieven die 8 uur lang onbaatzuchtig creatief gaan zijn voor een vijftal goede doelen voorzien van eten & drinken. En dat is waar jij wellicht in beeld komt, want we hebben hiervoor een super-sponsor-actie bedacht waar alle partijen blij van kunnen worden.

Voor ? 75 kun je ons supporten. De tegenprestatie: op 30 maart a.s. kom je ?s avonds naar Het Hoofdkwartier. In het gezelschap van leuke, creatieve & inspirerende mensen nuttig je daar een heerlijke maaltijd incl. een drankje. Maar dat is nog niet alles....
Je krijgt namelijk ook een speedconsult van één van de professionele consultants die op 30 maart aanwezig zijn. En je krijgt als supporter een naamsvermelding incl. link op www.achtuuroverwerken.nl. Kortom, een offer you can?t refuse! Er zijn slechts 25 supporter-plekken, dus meld je snel aan, want vol = vol!

Je vindt het een super-idee, maar je bent niet in de gelegenheid om op 30 maart a.s. aanwezig te zijn? Dan kun je als fan een steentje bijdragen. Voor het luttele bedrag van ? 25 wordt je met naam en link vermeldt op de site www.achtuuroverwerken.nl.

Stuur zsm een mail naar gerjanne@nieuwegarde.nl en vermeld hierin je naam, mailadres & telefoonnummer en geef aan of je supporter of fan wilt worden.

vier reacties

Gerjanne

Hoi Mieke, dank je wel voor deze ‘spreading the word’! :o)

Gerjanne (E-mail ) (URL) - 17-03-’07 10:26
Leibele

Grappig, meer ook niet.25 Euro schenk ik liever aan het Aidsfonds of iets anders dat de echte noden van deze wereld aanpakt.

Leibele (URL) - 18-03-’07 10:36
ingrid

ah, het heeft een tijdje geduurd, maar ik merk dat er toch weer een fles azijn ontkurkt is.
de echte noden van deze wereld…misschien is dat wel een minder arrogante attitude en enthousiasme en engagement het nodige respekt te geven. volgens mij zou de wereld in elk geval al veel plezanter worden.
voor de rest nog een hint leibele, volgens mij is er zelfs in nederland nix dat je weerhoudt ?n het aidsfonds ?n de nieuwe garde te steunen.
laat je niet kennen, gewoon doen zou ik zeggen!

ingrid - 18-03-’07 23:43
Mieke

Ik vind het zo’n groot goed dat wij kunnen kiezen. Ik kies er voor om meer bekendheid te geven aan het (in mijn ogen waardevolle) initatief van Nieuwe Garde en ook nog andere dingen te doen die ik belangrijk vind. Welke dingen dat doet hier niet terzake.
Ik zou ook niet willen zeggen dat de keus van iemand anders minder waard is dan de mijne. Evenmin zou ik durven beweren dat ik de echte noden van de wereld aanpak want ook dat is zeer subjectief.

Mieke - 19-03-’07 00:13


(optioneel veld)
(optioneel veld)

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.