Warme truiendag

17 02 07 - 10:18Heb jij meegedaan aan Warme Truiendag? Je weet wel: de verwarming lager (of uit) en meer kleren aan? Ik vind het een mooi initiatief alleen als je een notoire koukleum te gast hebt (zoals ik gisteren) dan valt het niet mee. Volgend jaar op 16 februari (want toen werd in 2005 het Kyotoprotocol getekend) doe ik zeker mee!

twee reacties

V@nM@n

Wij hebben de verwarming nooit hoger staan dan 18/19 graden en trekken in de winter gewoon een vest of een trui aan. De meeste mensen hebben het bij ons koud, maar die komen dan ook in een zomerbloes of T-shirt op bezoek in de winter.

V@nM@n (E-mail ) - 17-02-’07 13:01
wies

onbewust wel. met dit weer staat de verwarming overdag niet eens aan. de deur staat al open. en ik doe de hele dag door de trui aan en de trui weer uit. ;) (zal de leeftijd wel zijn).

wies (URL) - 17-02-’07 19:31


(optioneel veld)
(optioneel veld)

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.