Opvolger voor Bob Ross

12 02 07 - 17:35

Bob Ross

Altijd al willen schilderen met Bob Ross? Dan heb je pech maar als je toch nog schilderen wilt leren dan kun je binnenkort bij Omroep MAX terecht. MAX start dit voorjaar met een nieuw programma 'Schilderen met Gary Jenkins'.

In dit wekelijkse programma geeft Gary Jenkins op een toegankelijke wijze schilderles. Inmiddels is het tv programma al een groot succes in Amerika, Japan en Duitsland. Gary Jenkins is geboren in Brooklyn, New York en is sinds 1980 te zien met zijn programma op de Amerikaanse televisie. Omroep MAX geeft een studiepakket uit die kijkers via de omroep kunnen bestellen. In het pakket zitten alle benodigdheden om aan de schildercursus te kunnen deelnemen. Jan Slagter: 'Ik ben al een lange tijd opzoek naar een opvolger van Bob Ross. Bob Ross heeft door zijn televisieprogramma's heel veel mensen aan het schilderen gebracht. Toen ik hoorde van Gary Jenkins en zijn tv programma zag was ik helemaal verkocht. Ik weet zeker dat we met dit programma veel mensen een plezier zullen doen. Met de lessen die Gary Jenkins geeft is het nu voor iedereen mogelijk een prachtig schilderij te maken. Ook zullen we in een later stadium starten met workshops in verschillende plaatsen in Nederland'

Nederland 2, iedere woensdag 16.00 uur

drie reacties

V@nM@n

Dat lijkt me leuk. Ik keek graag naar de verrichtingen van Bob Ross.

V@nM@n (E-mail ) (URL) - 13-02-’07 11:47
Leibele

Het begint bij Ned.2 al aardig op een buurthuis te lijken.

Leibele (URL) - 13-02-’07 11:50

Een of meer reacties staan in de wachtrij om goedgekeurd te worden.(optioneel veld)
(optioneel veld)

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.