Eten als sociale activiteit

12 02 07 - 10:08Afgelopen zaterdag heb ik met mijn naamgenote (en vriendin) gegeten in Café Florijn in Gelselaar. Rita, die samen met haar man Jan (die ik per abuis Willem heb gedoopt), de tent drijft is een geweldige kok en heeft er ook lol in. Eens in de zoveel tijd pakt ze culinair uit en voor het genieten van zo'n maaltijd krijgen vaste bezoekers een uitnodiging in de bus en kunnen ze zich inschrijven. Je wordt bij zo'n etentje met een stuk of wat, soms onbekende, dorps- of streekgenoten aan een tafel gezet om met elkaar van Rita's kookkunsten te genieten. Naast het culinaire is daarmee ook het sociale geregeld. Ook als je in je eentje gaat naar zo'n gebeurtenis dan heb je dus nog aanspraak. Een geweldig concept dat veel vaker zou moeten gedaan in restaurants.
Wij hebben heerlijk gegeten en geanimeerd zitten praten met onze tafelgenoten dus wat ons betreft heeft het helemaal aan de verwachtingen voldaan.

Eén reactie

V@nM@n

Lekker eten en gezelligheid… Heerlijk als je dat op zo een wijze kan combineren

V@nM@n (E-mail ) (URL) - 12-02-’07 16:32


(optioneel veld)
(optioneel veld)

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.