Nationale IQ test

18 01 07 - 10:53Gisteren werd bij BNN de Nationale IQ-test gehouden. Alle vorige keren heb ik het niet gezien en ook niet naderhand op internet gedaan maar gisteren had ik toevallig in de gaten dat het was dus ik heb me ook in de strijd gegooid. In de studio waren een aantal BN-ers aanwezig om de test mee te doen. De meesten vonden hem best pittig en dat was hij ook voornamelijk vanwege de - hier en daar toch wel heel beperkte - tijd.
Bij de BN-ers werd de strijd gewonnen door Esmaa Alariachi (een 'meid' van Hallal) met 123 punten. Bij de uitslag werd ook nog een historisch dieptepunt bereikt bij de BN-ers toen de score van Bonnie St. Claire werd bekend gemaakt. Ze had 52 gescoord en dat is maar liefst 25 punten lager dan de vorige recordhouder Kelly van der Veer. Meer scores van BN-ers kun je hier vinden. Wil je zelf ook de test doen (dat kan dan lekker in je eentje achter je computer) dat kan hier en de uitslag vind je in ieder geval ook op pagina 354 van Teletekst.

Geen reacties(optioneel veld)
(optioneel veld)

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.