Knoeien met de riemen die je hebt...

17 01 07 - 17:02Het volgende verhaal las ik op MacFreak. Stel je bent één van de topmannen bij Microsoft en het dringt stukje bij beetje tot je door dat de producten die je bedrijf maakt eigenlijk flut zijn. Dan duurt het toch nog wel eventje lijkt me voordat je zo'n mailtje als dit stuurt naar je baas Bill Gates. Microsoft topman Allchin (op het plaatje met Bill Gates) deed het toch en deed daarin de opmerkelijke uitspraak dat hij een Mac zou kopen ware het niet dat hij bij Microsoft werkt.
Iedereen die hier vaker komt weet dat Hans en ik echte Mac fans zijn dus je snapt dat wij het wel komsich vonden. Bij Microsoft moet je nog altijd knoeien met de riemen die je hebt en dat weet de grootste baas zelf dus ook. Maar hij heeft zelf geen klagen want met dit knoeiconcept is hij wel mooi stinkend rijk geworden.

vier reacties

V@nM@n

Zonder Bill was ik werkeloos. Laat hem nog maar even knoeien.

V@nM@n (E-mail ) (URL) - 17-01-’07 20:21
Menno Nicolai

Zojuist verkocht ik mijn in maart vorig jaar gekochte iBook met een aanzienlijk verlies. Niet omdat ik niet tevreden was over de Mac. Integendeel: ik bestelde de MacBook!

Menno Nicolai (E-mail ) (URL) - 18-01-’07 17:34
Mieke

Wow, fantastisch! Zeker met die inruilactie. Ik ben jaloers ;-)

Mieke - 18-01-’07 17:51
ferrie

zelfs knoeien met riemen gaat op den duur naar poep stinken.
vrij vertaald:
“wat ben ik blij dat alle windblows het huis uit zijn”

ferrie (E-mail ) (URL) - 19-01-’07 09:40


(optioneel veld)
(optioneel veld)

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.