Oh, wat is tie mooi!!!!

09 01 07 - 21:01

Apple iPhone

Kijk eens wat een prachtig ontwerp: een telefoon zonder toetsen. Het is de nieuwe iPhone van Apple die een iPod, een telefoon en een internetvoorziening ineen biedt. Daar verbleken de Blackberries en de Treo's bij. Veel details weet ik er nog niet van maar dat hoeft ook nog niet want het duurt nog even voordat hij hier te koop is. Kijk ondertussen hier voor foto's want daar zullen we het de komende periode mee moeten doen. Maar wil je je vast verlekkeren dan kun je ook hier kijken.

zes reacties

Eljo

Jemig heeft Apple iedere blogger een email gestuurd van die telefoon

Eljo (URL) - 10-01-’07 00:40
brigitte

Jaaaa, lang verwacht en nu dan toch gekomen. Daar worden wij Maccers heel hebberig van, niet?

brigitte (E-mail ) (URL) - 10-01-’07 08:29
Mieke

@ Eljo: nee, dat niet maar wij Maccers zijn gek op mooie geavanceerde hebbedingetjes en deze iPhone is daarvan weer een stralend voorbeeld. Ik zou er dolgraag eentje willen hebben. Jij niet?

Mieke - 10-01-’07 12:32
Leibele

Een telefoon is er om mee te telefoneren.Niet voor muziek, spelletjes, fotograferen en internetten.Voor mij dan.En telefoneren doe ik alleen als het echt noodzakelijk is.Praten doe ik liever “live”.

Leibele (URL) - 10-01-’07 12:42
Petra

Heeeeeeeeel mooi en ik ben niet eens een Maccer…

Petra (URL) - 11-01-’07 11:07
V@nM@n

Leuk, maar ik denk ook duur gadget…

V@nM@n (E-mail ) (URL) - 11-01-’07 21:46


(optioneel veld)
(optioneel veld)

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.