3 FM Serious Request

22 12 06 - 10:39

Giel, Gerard en Sander zitten vanaf 19 december voor Serious Request in het Glazen Huis op het Neude n Utrecht en zij zullen 6 dagen niet eten maar radio maken en geld inzamelen. De luisteraars bepalen welke platen worden gedraaid in 3FM Serious Request. Het publiek vraagt tegen betaling verzoeknummers aan. Daarnaast ontplooien zich tal van initiatieven, op de Neude en in het land; huiskamerconcerten, masterclasses, straatoptredens op de Neude, een huwelijk in het Glazen Huis. Je kunt ook van achter je computer meedoen door te bieden op de online veiling of platen aan te vragen. Claudia de Breij werd niet gekozen voor het huis maar loopt tijdens 3FM Serious Request van Leuven naar Utrecht. We zagen haar in de 'Wereld Draait Door' al tobben met een onwillige ezel. Tijdens de lange voettocht van meer dan 200 km moet ze zelf haar maaltijden en slaapplaatsen regelen en mag niet meer dan 1 uur per dag gebruik maken van door luisteraars aangeboden (niet-gemotoriseerd) vervoer. Luisteraars kunnen Claudia per kilometer sponsoren, helpen met het organiseren van eten en logeeradressen en vooral helpen geld in te zamelen voor het Rode Kruis.

website

drie reacties

henriette

Ik ga er ook nog geld naar overmaken.

henriette (URL) - 22-12-’06 14:11
V@nM@n

Voor mij hoeven ze dat niet te doen…

V@nM@n (E-mail ) (URL) - 23-12-’06 20:50
Leibele

En de Entertaiment Industrie is er heel blij mee.

Leibele (E-mail ) (URL) - 26-12-’06 13:43


(optioneel veld)
(optioneel veld)

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.