Nieuw tijdschrift Zens

13 12 06 - 18:23Er is een nieuw tijdschrift op de markt voor spiritualiteit, zingeving en bewustwording: Zens. In dit tijdschrift ook nog aandacht voor ontwikkelingen in de samenleving, homoepatische gezondheidstips, kunst & cultuur en wandelingen rondom biologische restaurant. Ik kende het nog niet maar het lijkt me een aardig tijdschrift waar ik mee kennis maakte omdat een foto van mij gebruikt werd in het decembernummer. Het is wat minder glossy dan Hapiness maar ziet er wel goed verzorgd uit op een aardig vierkant formaat. Kijk er maar eens naar in de boekwinkel of nog beter koop het!

vijf reacties

brigitte

Klinkt leuk, ik zal er eens op letten. En hadden ze toestemming voor de foto?

brigitte (E-mail ) (URL) - 13-12-’06 19:30
V@nM@n

Het klinkt in ieder geval fijn. Ik zal eens kijken of ik er per ongeluk tegenaan loop…

V@nM@n (E-mail ) (URL) - 13-12-’06 20:21
Mieke

Ja, ze hadden toestemming :-) en keurig op tijd contact opgenomen.

Mieke - 13-12-’06 20:38
wies

staat jouw naam bij de foto? is het bij het artikel over een overleden zus? ik zal morgen eens kijken of het hier in de boekhandel staat.

wies (URL) - 13-12-’06 22:13
Mieke

@ Wies: nee het is een foto van de I Tjing die opengeslagen op een tafel ligt en mijn naam staat er idd bij.

Mieke - 14-12-’06 15:53


(optioneel veld)
(optioneel veld)

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.