Pinochet

11 12 06 - 22:36





Toen ik hoorde dat Pinochet dood was moest ik denken aan al die Chileense mensen die ik ken, die allemaal gevlucht zijn voor het regime van deze generaal-dictator. Zij juichen omdat hij dood is en rouwen omdat geen recht is gedaan voor wat hen, hun familie en politieke vrienden allemaal is aangedaan. Velen hebben een nieuw leven opgebouwd elders ter wereld en sommigen zijn ondertussen terug gegaan naar Chili. Maar niemand van hen zal deze man ooit vergeten die zo'n afschuwelijke rol heeft gespeeld in hun levens.

vier reacties

Petra

Het is heel erg dat hij nooit echt heeft hoeven boetenl.

Petra (URL) - 12-12-’06 10:29
wies

een vrouw op het nieuws zei ook dat ze niet blij kon zijn, omdat hij niet meer kan boeten voor zijn daden.

wies (URL) - 12-12-’06 10:45
Chantal

bij zo’n overlijden is altijd een twee strijd tussen de voor- en tegenstanders….. ik denk dat het goed is dat er toch nog op een manier recht wordt gesproken….. voor de gemoedstoestand van nabestaanden.

Chantal (E-mail ) (URL) - 12-12-’06 14:08
V@nM@n

Hij is op de een of andere manier altijd de dans ontsprongen… Ook dat zegt wat over het land.

V@nM@n (E-mail ) (URL) - 12-12-’06 22:54


(optioneel veld)
(optioneel veld)

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.