Na al die jaren hernieuwd contact

27 11 06 - 21:44

Gisteren vierden mijn oom en tante hun 50 jarig huwelijksfeest. Op de foto zie je de handen die 50 jaar geleden de bruidstaart sneden het dessertbuffet openen met het aansnijden van de ijstaart.
Het was ontzettend leuk om iedereen weer eens te zien met name de nichten en neven. Grappig is het dat je elkaar in je volwassen leven als het ware moet herontdekken. Je komt elkaar niet vaak meer tegen behalve op begrafenissen en crematies en hebt bijna nooit tijd voor een echt gesprek. Gisteren was een blije gelegenheid met een relaxte sfeer dus tijd om bij te praten. Je weet wel globaal wat dingen van waar iemand mee bezig is of hoe zijn of haar leven loopt maar veel is toch ook nieuw.
Ik heb er van genoten en verheug me nu al op de nichten & nevendag van volgend voorjaar die door mijn zwager gehost zal gaan worden.

twee reacties

V@nM@n

Ik vind ook dat naarmate je ouder wordt de behoeft daaraan groeit.

V@nM@n (E-mail ) (URL) - 28-11-’06 20:59
henriette

Ik vind het ook leuk om mijn neven en nichten tegelijk te ontmoeten.

henriette (E-mail ) (URL) - 29-11-’06 14:43


(optioneel veld)
(optioneel veld)

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.