Wat zien ik?!

12 10 06 - 22:54

Gisterenavond waren we op de première van Wat zien ik?! in Het Park in Hoorn. Ik wist niet goed wat ik van deze productie moest verwachten maar heb me zeer geamuseerd met deze musical. Een echt Nederlandse productie van grote klasse! Wel een ellende zijn die fotografen die totaal niet worden gehinderd door enige vorm van goede manieren en letterlijk met ellebogenwerk vooraan staan om de plaatjes voor de roddelbladen te maken. Vorige week bij de premiere van Cats was er ook al veel agressie en nu weer. Iemand noemde het vorige week een beetje wrang grappend 'Mohammed Ali, the musical'. Het wordt echt tijd dat degenen die zich misdragen eens op hun nummer worden gezet.

Kijk hier naar de foto's die ik maakte (ook nog van de Uitmarkt)

drie reacties

V@nM@n

Voor de productie maken de fotografen wel de reclame…

V@nM@n (E-mail ) (URL) - 13-10-’06 08:07
Mieke

Wij ook VanMan en zo nog een heleboel andere media en die worden allemaal aan de kant geduwd door een paar man van de roddelpers die we allemaal wel van naam kennen. Ik heb er een paar keer tussen gestaan en het is geen pretje kan ik je verzekeren.

Mieke - 13-10-’06 11:49
Chantal

het is geen voorstelling die met trekt, hou niet zo van Johnny Kraaijkamp jr.

Chantal (E-mail ) (URL) - 13-10-’06 14:25


(optioneel veld)
(optioneel veld)

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.