Het was me het weekendje wel

18 09 06 - 10:49

Het was hier even stil op Miwian maar dat kwam omdat het weekend aardig gevuld was met leuke en minder leuke dingen. Laat ik beginnen met de leuke. Zaterdagavond bezochten wij de manifestatie Kunst in Oorlog in de Stadsschouwburg te Utrecht. Dat was erg leuk en inspirerend en zondag ging ik naar een voorstelling in de bossen van Austerlitz waar Gijs Scholten van Aschat gedichten las met prachtige gitaarbegeleiding van Eric Vaarzon Morel. Daar heb ik echt van genoten. Natuurlijk komen er op Cultuurpodium nog artikelen over dit alles maar de grote domper van het weekend kwam zaterdagavond toen we terug in de parkeergarage ontdekten dat mijn auto was open gebroken. Het slot van het rechterportier hing er helemaal uit. Gewoon met bruto kracht er uit gesloopt. En ook wat spullen weg natuurlijk (al had ik gelukkig niet zo heel erg veel interessants in mijn auto liggen). Wat een narigheid en dat voor een relatief kleine buit en notabene IN EEN PARKEERGARAGE. Ik was echt helemaal ontsteld.
Maar goed dat het zondag zo'n heerlijke dag was, kon ik nog even bijkomen van de schrik.

drie reacties

wies

dat is zeker balen, je hebt gelijk zoveel schade. misschien kun je maar beter je dak open laten staan. :)
o.t. leuk de foto van hans met het hoedje en amanda in nrc.next.

wies - 18-09-’06 12:42
Chantal

het was idd stil, ik miste je al.

Chantal (E-mail ) (URL) - 18-09-’06 13:43
brigitte

Jeemig da’s flink balen zeg.

brigitte (E-mail ) (URL) - 18-09-’06 23:10


(optioneel veld)
(optioneel veld)

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.