Druk, druk, druk en pech..

15 09 06 - 14:10

Ik ben druk, druk, druk met van alles en nog wat en mijn hoofd loopt om. Verder word ik achtervolgd door pech zoals mijn accu die precies deze week het moment kiest om de pijp aan Maarten te geven en het batterijtje van mijn alarm die gisterenavond ineens geen krimp meer gaf. En dan kan ik mijn auto niet starten want er zit startblokkering op.
Ik had net een voorstelling gefotografeerd in de rustgevende omgeving die je op de foto ziet (ja ja, mèt een kopje thee en een glaasje wijn voor het publiek er bij) en vervolgens kon ik niet naar huis. De wegenwacht gebeld dus en ik had me al voorbereid op een lange zit toen ik dacht: "Laat ik toch nog eens op het knopje drukken". En ja hoor, hij deed het.
Ik kon nog net met de benzine die er in zat van Den Haag naar huis rijden en daar ilgt gelukkig een reserve afstandsbediening. Maar het waren wel weer een paar baalmomenten. Gelukkig is mijn accu nu goed en doet het alarm het ook weer. Pffft....

zes reacties

Petra

Een kwestie van energie dus…

Petra (URL) - 15-09-’06 15:07
Mieke

Ja idd, zo had ik het nog niet bekeken. Maar het is waar!!!!!

Mieke - 15-09-’06 16:40
Sillyfish

Tijd voor een relaxt weekend!

Sillyfish (URL) - 15-09-’06 18:09
Mevrouw Mikmak

hoe herkenbaar

Mevrouw Mikmak (E-mail ) (URL) - 15-09-’06 20:55
Marieke

Ik sluit me aan bij Mevrouw Mikmak: heel herkenbaar deze week.
Ook voor mij dus tijd om me te beraden op deopmerking van Petra: hoe zit het met de energie??

Marieke (E-mail ) (URL) - 15-09-’06 22:46
Alice

Het is wel een mooie plek om te stranden, met glaasje wijn en kopje thee.

Alice (URL) - 16-09-’06 21:25


(optioneel veld)
(optioneel veld)

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.