Try before you die

28 08 06 - 16:59

'Try before you die' is het motto waarmee BNN-presentatrice Sofie Hilbrands het hoofdpodium van de Uitmarkt betrad om het massaal toestroomde publiek toe te zingen. Dat publiek was overigens niet voor haar gekomen maar voor de 'musical sing-a-long' die op het punt stond te beginnen. Een mooi moment voor Sofie om voor een keertje...
Maar het was vals! Heel verschrikkelijk vals. En Sofie ging gewoon door alsof er niks aan de hand was met de flair en de stijl die we van haar gewend zijn! Een plaatje om te zien en een ramp om naar te luisteren. Maar klasse hoor Sofie! Ik neem mijn petje voor je af dat je dat durft!

twee reacties

Mieke

Wies reageerde al op dit artikel maar ik heb het even opnieuw gepost omdat er mensen klaagden over een rare frontpage. Haar reactie was:

een leuke meid, die sofie. eentje van de jongere lefgeneratie.

Mieke - 28-08-’06 17:00
Erwin Troost

Ik vrees nu al deze uitzending.

Erwin Troost (URL) - 02-09-’06 20:20


(optioneel veld)
(optioneel veld)

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.