Onverwacht bezoek

25 08 06 - 13:41De hele tijd had ik al het idee dat er iets was in het huis. Ik hoorde geluiden die er anders niet waren en er kraakten dingen zonder aanleiding. Ik besteedde er aanvankelijk geen aandacht aan totdat ik 's avonds ineens gepiep hoorde. Dat leek wel een muis! Af en toe verdwaalt er wel eens een veldmuis in mijn huis omdat bij enigszins mooi weer de tuindeuren open staan.
Een uurtje later zat ik op de bank even te zappen en ineens zag ik wie mijn bezoeker was. Hij of zij zat onder de andere bank naar mij te kijken en schrok zich helemaal suf toen ik me bewoog. De volgende dag toch maar even de tuindeuren weer open gezet en sindsdien heb ik niks meer gehoord. Ik denk dat mijn bezoeker weer terug is naar zijn eigen huis.

vier reacties

Petra

Wat jammer, misschien kun je lekkere wormpjes voor hem neerleggen…

Petra (URL) - 25-08-’06 15:48
V@nM@n

Wij hebben in de winter ook vaak een muisje als huisdier in de berging zitten…

V@nM@n (E-mail ) (URL) - 25-08-’06 19:49
brigitte

Heeft ie z’n gezinnetje ook meegenomen? ;-)

brigitte (E-mail ) (URL) - 26-08-’06 08:46
henriette

Misschien kun je hem lokken met blokjes kaas.

henriette (URL) - 26-08-’06 13:36


(optioneel veld)
(optioneel veld)

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.