Future d' amour

11 08 06 - 11:14

Maak kennis met Madame Frieda. Zij maakt onderdeel uit van Sensazione, een theatercircus op Boulevard Den Bosch. Voordat je in haar spiegeltent wordt gelokt krijg je een drankje toegediend (een afrodisiac wellicht) en eenmaal binnen de de draaiende tent wordt je door haar gekoppeld aan één van de aanwezige mannen. Alle stelletjes krijgen van Frieda een ei nadat ze ons uitvoerig heeft toegesproken over de liefde en heeft uitgelegd hoe je uit een ei je future d' amour kunt lezen.
Daarna gaan de spiegels open en is er voor alle stelletjes een intiem kamertje om hun eitje te pellen. Ons eitje was groen hetgeen geluk in de liefde garandeert voor de toekomst. Pffft. Dat was een opluchting. Daarna duurde het nog even voordat we de weg naar buiten weer hadden gevonden over allerlei barrières maar ja, dat is in de liefde ook.
Meer over Sensazione waar je dit weekend nog heen kunt kun je hier lezen.

zes reacties

Petra

Een willekeurige aanwezige man?

Petra (URL) - 11-08-’06 11:37
wies

die vraag van petra kwam ook als eerste bij mij op. met wie ga je gelukkig worden? (angel)

wies - 11-08-’06 12:43
Mieke

Dat zei Madame Frieda er niet bij maar ik ga er van uit dat ik dat lekker zelf uitzoek ;-)

Mieke - 11-08-’06 14:58
wies

haha zo makkelijk kom je er niet vanaf: ons eitje schrijf je. wie ons? hans en jij? of jij en ????

wies - 11-08-’06 19:43
Mieke

Hans was niet gelijk met mij in die tent. Ik werd gekoppeld aan een wildvreemd jongmens met wie ik samen een eitje pelde maar wij hebben het zo ge?nterpreteerd dat het geluk van het eitje ons allebei ten deel zou vallen maar niet noodzakelijkerwijs samen. Hij had namelijk ook al een vriendin ;-)

Mieke - 11-08-’06 23:38
Hans

Ik werd gekoppeld aan een aardige mevrouw met wie ik intiem een eitje gepeld heb. Ik was wel weer opgelucht dat onze ‘relatie’ bij het verlaten van de spiegeltent weer ‘over’ was.
;)

Hans - 19-08-’06 15:40


(optioneel veld)
(optioneel veld)

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.