Handige gadgets voor een lage prijs

09 08 06 - 14:41Bij Marketingfacts las ik dat er bij Plus Supermarkt bij wijze van proef gestart gaat worden met het aanbieden van hulpmiddelen die voorheen alleen verkrijgbaar waren bij de thuiszorgwinkels of speciaalzaken. De proef zal gehouden worden in Amersfoort. Het gaat om huishoudelijke artikelen met een aangepast functionaliteit.
Ik vind het een goede zaak dat allerlei handige gadgets, al dan niet ontwikkeld voor de minder mobiele, gehandicapte of oudere mens, hun weg vinden naar gewone consumenten. Voordeel is natuurlijk dat de prijs - door de hoge oplage - relatief laag zal zijn. Bovendien blijven veel mensen gewoon tobben met onhandige of ondeugdelijke artikelen omdat ze ontwetend zijn over wat er allemaal op de markt is. Goed inititief van Plus! Ik hoop dat andere supermarkten snel volgen.

vijf reacties

Petra

En andere plaatsen ook… Het lijkt me wel reuze makkelijk. Nu “leen” ik wel eens af en toe iets bij mijn vader.

Petra (URL) - 09-08-’06 15:07
brigitte

Komen er nu ook rollator’s bij de Plus? ;-) Nee zonder dollen ik zal er eens gaan kijken binnenkort. Ben benieuwd wat ze er allemaal zullen hebben.

brigitte (E-mail ) (URL) - 09-08-’06 19:04
Puur Kaat

Goed initiatief, maarre… wat is dat nou voor apparaat op de foto?

Puur Kaat (URL) - 11-08-’06 10:01
Mieke

@ Puur Kaat: Een afgietdeksel dat je niet met twee handen hoeft vast te houden maar om de pan kunt klemmen.

Mieke - 11-08-’06 11:16
V@nM@n

Nu nog een pluswinkel hier in de buurt….

V@nM@n (E-mail ) (URL) - 11-08-’06 18:00


(optioneel veld)
(optioneel veld)

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.