Pinkpop 2006

06 06 06 - 17:11

Als je op het plaatje klikt dan krijg je een panorama te zien van Pinkpopmaandag. Een enorme massa mensen was op de been voor het heerlijke weer en het goede programma met als klapper de Red Hot Chili Peppers. We waren 's morgens al om negen uur op pad en het was goed 13.00 uur toe we het terrein opliepen na een enorme file van voor Heerlen. Bovendien hadden we nog een goed half uur moeten lopen vanaf de parkeerplaats van de auto. Maar eenmaal op de plaats van bestemming aangekomen deden een bezoek aan de WC, een drankje en een half uurtje uitrusten in de zon wonderen. Van de muziek waren vooral Skin, Keane, Jamie Lidell Live Band, NIckelback en natuurlijk de Peppers erg goed. Ook heb ik veel goeds gehoord over Morrisey en The Flaming Lips maar die hebben wij zelf niet gezien. Te groot en te veel.
Wat mij opviel is de enorme bende na het eten. Bij gebrek aan goede vuilnisbakken gooide iedereen alles maar op de grond. Je kon nergens meer lopen, staan of zitten zonder het risico te lopen in de klodder mayonaise of een restant pasta terecht te komen. En een ander ding is de onbeschoftheid van sommige fans die zich dwars door de menigte wringen terwijl er echt geen plaats meer is en iedereen een grote mond geven. Misschien is het dat ik er te oud voor word maar een concert bekijken vanuit zo'n menigte met van die asociale elementen er in is niet meer mijn kopje thee. Ik word er ook agressief van merk ik en heb dan zin om - in termen van Sara Kroos - iemand te 'slachten'. Maar het is ook zorgelijk dat jonge mensen het gewoon vinden om zich zo te gedragen. Gelukkig waren er ook veel 'normale' en aardige fans die gewoon heerlijk van de muziek genoten (al dan niet springend en dansend).
Ik heb een heerlijke dag gehad en B & D ook maar je kon me na thuiskomst wel opvegen. Meer foto's van Pinkpop kun je hier bekijken.

drie reacties

V@nM@n

Ik zag de file staan bij Heerlen… en heb nog aan je gedacht. Gelukkig was het weer niet al te slecht. Als je daar ook nog regen hebt is het pas echt een zootje

V@nM@n (E-mail ) (URL) - 06-06-’06 20:17
Chantal

Wat een mooiepanorama opname!!!

Chantal (E-mail ) (URL) - 07-06-’06 11:34
Puur Kaat

Zaligheid, zo’n festivaldag!

Puur Kaat (URL) - 07-06-’06 13:02


(optioneel veld)
(optioneel veld)

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.