Wat je met een fiets kunt doen

25 05 06 - 23:09









Wij reden wel eens met losse handen of zoiets. Mijn wildste truc was dat ik (in mijn jonge jaren) wel eens mee ben gereden op het stuur van de fiets van een schoolvriendje. Maar wat we vandaag zagen van de BMX-fietsers dat heb ik nog nooit geprobeerd. Coole tricks en hot spins hebben we inderdaad gezien (klik foto's voor vergroting) maar het synchroon rijden niet. Nou was er wel een fiets kapot maar ik had ook het idee dat er nogal wat niveauverschil was tussen de twee BMX-ers die we zagen. In ieder geval leuk om te zien èn ook om te fotograferen.

vier reacties

Petra

Soms komen er hier een paar Duitsers bij de kerk stunten, zomaar voor de lol. Ik mag geen foto’s van ze maken hebben ze gezegd, maar ik geniet er wel altijd van. Zo knap!

Petra (URL) - 26-05-’06 09:16
Chantal

knap staaltje stuntwerk….

Chantal (E-mail ) (URL) - 26-05-’06 12:59
brigitte

Ja leuk!

brigitte (E-mail ) (URL) - 26-05-’06 13:32
Manon

Ja, hoe krijgen ze ‘t voor elkaar! ;-)

Manon (URL) - 28-05-’06 10:11


(optioneel veld)
(optioneel veld)

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.