Liefhebbers van koorzang opgelet!

19 05 06 - 14:54

Gisterenavond was ik bij een voorstelling in de Schiecentrale in Rotterdam van het programma Canciones Salvajes, een liederencyclus van Patricio Wang geïnspireerd op de beroemde Chileense dichter Pablo Neruda. Dit stuk werd uitgevoerd door het ensemble Winanda del Sur samen met een koor. Op de foto zie je Winanda van Vliet naar wie Winanda del Sur genoemd is en die de solopartijen zong (klik voor groter). Niet alleen was het heerlijk om naar te luisteren maar ook is dit werk echt weer eens iets anders voor de vele koren in Nederland die een beetje uitgekeken zijn op het geijkte repertoire. Lees meer...

Eén reactie

Stephanie

Ik ben heel blij dat je het heerlijk vond om naar te luisteren! Ook ik heb (weer!) zeer genoten van de prachtige muziek.

Ik gun Winanda en haar musici het allerbeste en hoop van harte dat jouw mooie recensie op Cultuurpodium daar een steentje aan zal bijdragen!

Stephanie (E-mail ) (URL) - 20-05-’06 00:22


(optioneel veld)
(optioneel veld)

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.