Sara Kroos, gaat dat zien!

16 05 06 - 20:23





Ik had al veel over haar gehoord. Veel enthousiaste verhalen maar ook van mensen die vonden dat het te onomwonden was en dat er te veel sex in voorkwam. Ik vond het geweldig en heb van de voorstelling genoten. Sara Kroos is een vertegenwoordigster van een nieuwe generatie theatermaaksters die een vorm hebben gevonden die heel dicht bij henzelf ligt om toch tamelijk complexe thema's aan te snijden. Door de manier waarop ze dat doet blijft het hanteerbaar en licht genoeg maar toch stof tot nadenken. En ze begint nog maar net!
Lees meer...

tien reacties

V@nM@n

Ik heb van de week ook ergens een lovend stukje over haar gelezen…

V@nM@n (URL) - 16-05-’06 20:38
Marieke

Ik ben blij te zien, dat Zoetgevooisd nog doorloopt. Ik wil er erg graag heen.

Marieke (E-mail ) (URL) - 16-05-’06 21:00
sabdesigns

Sara rulez. En ik ben jaloers op hans en mieke [-(

sabdesigns (URL) - 17-05-’06 08:26
Mieke

Ha ha. Jij gaat er alweer naar toe toch? Maar je had ook wel even met haar na willen praten zeker (h)

Mieke - 17-05-’06 09:00
Peter

Ik vind er niets aan. Ze gaat veel te ver. Ik noem het geen cultuur wat ze op het podium neerzet. Gewoon een ordinaire scheldpartij!

Peter (URL) - 17-05-’06 09:04
Mieke

Jammer dat je er zo over denkt Peter. Ik vind dat je haar daarmee echt tekort doet. Maar ieder zijn eigen smaak natuurlijk!

Mieke - 17-05-’06 11:20
sabdesigns

Ik mag vanavond voor de tweede keer maar ik had graag een privemoment gehad :-)
@ Peter: ik geef toe dat het grof is. Maar misschien neemt ze gewoon geen blad voor de mond en zegt ze dingen die veel mensen alleen maar durven denken. Een scheldpartij is het allesbehalve. (en daarnaast is het ook een lekker ding haha).

sabdesigns - 17-05-’06 15:25
Mieke

Ik vond het wel meevallen met dat grof. Ik vind het zwaar overtrokken als je het vergelijkt met wat bijvoorbeeld Hans Teeuwen of Theo Maassen. Maar misschien dat mensen er meer van schrikken omdat ze een vrouw is?

Mieke - 17-05-’06 19:10
vanessa

Sara is gewoon een moordwijf! en inderdaad zei zegt wat wij denken en daar kan niet iedereen tegen,jammer!
maar des te leuker voor diegene die het wel snappen!
Sara ga zo door!

vanessa - 05-06-’06 12:01
sarakroos8

l-)Sara kroos is inderdaad een lekker ding, je hebt gelijk mieke:)Ik heb een email adres van d’r gevonden, maar volgens mij heeft ze mensen die die mails voor haar beantwoorden…Maar dat hoop ik niet, ik wil sara kroos namelijk heel graag laten weten dat ik haar helemaal super vind!

sarakroos8 - 12-05-’07 09:42


(optioneel veld)
(optioneel veld)

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.