Waterhuizenproject

04 05 06 - 12:01

Fotograaf Hans Aarsman is deze week behoorlijk in het nieuws gekomen omdat hij het mogelijk maakt dat zijn foto's voor particulier gebruik worden gedownload vanaf de site van het Nederlands Fotomuseum. Een goede actie die in lijn ligt met de Creative Commons gedachte en waar ik het dus alleen maar mee eens kunt zijn.
Maar er is ook nog een speciaal project. Wie van de foto Waterhuizen (zie boven en klik voor groter) twee zelfgemaakte prints op A3-formaat maakt en opstuurt naar het fotomuseum, krijgt één print door Hans Aarsman gesigneerd terug. Van alle tweede prints zal tzt een tentoonstelling worden ingericht. Kijk hier voor meer informatie. Misschien moet je je wel even registreren voordat je deze link kunt gebruiken maar dan kun je zelf de foto downloaden op het goede formaat. Een ontzettend leuk project!

drie reacties

Chantal

Zeker een goed project, ga snel eens kijken. Toevallig schreef ik laatst over het fotomuseum….

Tijdelijk ben ik te bereiken via de noodlog: https://chuijbregts.wordpress.com/

Chantal (E-mail ) (URL) - 04-05-’06 13:47
wies

ik kan geen a3 afdrukken. vind het wel een enorm leuk projekt.

wies (URL) - 04-05-’06 19:46
Mieke

@ Wies: tja ik twijfel nu of het wel A3 formaat moet zijn. Misschien wel niet als je de tekst van de toelichting bekijkt. Ik ga in ieder geval een kleinere print opsturen. Ik wil wel zo’n handtekening :-)

Mieke - 05-05-’06 00:02


(optioneel veld)
(optioneel veld)

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.