Veiling voor De Ezelsociëteit

10 04 06 - 14:46

Op de beide Paasdagen is in het Beauforthuis in Austerlitz een expositie te zien van schilderijen van Belinda Meuldijk. Ze is bij velen bekend als tekstschrijver van Rob de Nijs maar ze kan nog meer, waaronder schilderen. Speciaal ten behoeve van de Ezelsociëteit, een rusthuis voor oude ezels, worden er 10 werken met ezels geveild waarvan de opbrengst zal worden gebruikt voor tien ezels die binnenkort verwacht worden in de Ezelsociëteit.
Veel oudere lezers zullen weten dat Belinda - naast al haar andere kwalificaties - ook nog de dochter is van Wim Meuldijk, de geestelijke vader van Pipo de Clown. Daarom worden er ook nog wat oude Pipo-collectors items geveild zoals de hoed van Pipo's ezeltje Nononono.
Je kunt in het Beauforthuis terecht van 10.00 - 17.00 uur om de schilderijen te bekijken of een drankje te drinken aan de bar (of op het terras). Van 13.00-15.00 uur zullen er op beide dagen ezeltjes aanwezig zijn op het terrein. Ga je op 17 april dan kun je ook nog meedoen aan de boswandeling en het paasconcert bijwonen in het Beauforthuis (zie de site voor meer details).

Eén reactie

brigitte

Ook leuk om te doen met pasen :-)

brigitte (E-mail ) (URL) - 10-04-’06 14:57


(optioneel veld)
(optioneel veld)

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.