Popschrijvers en fotografen gezocht

05 04 06 - 15:08We willen voor ons online magazine Cultuurpodium.nl graag deze zomer wat meer aandacht gaan besteden aan allerlei pop- en rockfestivals. We hebben een groot aantal schrijvers en fotografen die voor ons op pad gaan maar om alle festivals en popconcerten te kunnen coveren zijn we nog op zoek naar meer schrijvers en fotografen voor de komende maanden.
Wie vindt het leuk om mee te doen in onze zomerpopfestivalpool als schrijver of recensent voor Cultuurpodium.nl. Je verdient er niks mee maar we verzorgen pers- en fotopassen voor onze medewerkers zodat het je ook niet al te veel kost. Je kunt zelf bepalen hoe vaak je een concert of festival wilt bezoeken. Je moet wel kunnen schrijven natuurlijk en als je je aanmeldt als fotograaf dan verwachten we wel dat je zelf over de goede apparatuur beschikt. We sturen meestal teams van een fotograaf en een verslaggever op pad. In vele gevallen vormen die teams zich automatisch maar zo niet dan zoeken wij een fotograaf bij de schrijver en andersom.
Als je belangstelling hebt, dan kun je het beste een mailtje sturen aan mij. Op de foto's zie je een sfeerbeeld van het Festival Mundial van een paar jaar geleden.

vier reacties

henriette

Wat leuk dat jullie dit zo opzetten.

henriette (URL) - 05-04-’06 22:02
Novi O'Magum

Lijkt me fantastisch, maar ik heb volslagen geen ervaring met popschrijven. Ik schreef wel ‘ns wat op de pop van m’n zusje, maar dat leverde me niet meer op dan een blauw oog (waar ik dan wel weer een foto van nam, maar dat terzijde). Met m’n Powershot A85 kan ik mezelf ook niet iemand noemen met de juiste apparatuur om foto’s te maken vrees ik.

Als u ook zoekt naar mensen die wat minder capabel zijn op dit gebied dan hoor ik dat graag en gaarne.

Novi O'Magum (E-mail ) (URL) - 06-04-’06 17:12
Mevrouw Mikmak

Ik kan in ieder geval aanbieden de concerten waar ik heen ga te fotograferen, als dat tenminste is toegestaan. Niet dat dat er zoveel zijn, maar mochten jullie ooit om een fotograaf verlegen zitten dan hoor ik het wel.

Mevrouw Mikmak (E-mail ) (URL) - 06-04-’06 19:34
Mieke

Ik heb jullie een mailtje gestuurd Novi O’Magum en Mevrouw MikMak. (h)

Mieke - 06-04-’06 20:00


(optioneel veld)
(optioneel veld)

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.