Google Ads

24 03 06 - 10:19Ik heb me een tijdje geleden ooit eens aangemeld voor Google Ads. In d rechterkolom van deze weblog vind je - onder het Bol.com zoekvenster - de advertentie die Google destilleert uit onze content. Ik heb eens even een aantal van die advertenties uit de afgelopen week op een rijtje gezet: allerlei boeken, huwelijk, muziek, vreemd gaan, verliefde, jubileum, vrijgezel en oudere vrouwen komen voorbij (klik plaatje voor meer leesbaarheid). Daar herken ik er wel een paar van maar huwelijk en jubileum die een paar keer voorbij komen zijn mij echt een raadsel. Daar komt bij dat wij er sinds dat ik het er op heb gezet wel helemaal 1.50 euro mee hebben verdiend. Overigens gaat dat bij Bol.com beter want daar hebben we maar liefst 8.99 euro gescoord. We kunnen er al een drankje van drinken op het terras al zullen we er zeker niet rijk van worden, zoveel is wel zeker.

zes reacties

Petra

Samen toch maar mooi meer dan tien euro…

Petra (URL) - 24-03-’06 11:11
Eljo

Tradedoubler gaar ook ff beter

Eljo (E-mail ) (URL) - 24-03-’06 11:12
Chantal

Toch heb ik al enkele malen via jullie link van bol.com doorgelinkt en zo mijn bestelling gedaan, ik ben vaste klant aldaar. Maar ik beken ook het soms te vergeten hoor, sorry dat je dus door mij geen hapje bij dat drankje kunt nemen……

Chantal (URL) - 24-03-’06 13:01
brigitte

Ik heb een mopperende postbode zodra ik boeken bestel bij Bol. De verpakking past nl niet door de brievenbus. Sindsdien bestel ik niet echt meer. Eerst maar eens een buitenbus gaan kopen.

brigitte (E-mail ) (URL) - 24-03-’06 14:08
ingrid

@brigitte bij ons belt de postbode altijd twee keer…

ingrid - 24-03-’06 18:29
Barbara

Ik heb in een paar maanden tijd al meer dan 80 euro bij elkaar gesprokkeld bij Ciao (http://www.ciao-shopping.nl/reg.php?FriendId=5139911) is wel werken, want je krijgt geld voor enquetes, maar vooral voor het schrijven van reviews over producten. Is tot nu toe de site, waar ik het meeste geld mee verdiend heb, maar als gezegd, je moet wel ook actief lid zijn, wil het echt wat opleveren… Ik schrijf en spaar rustig verder! :-)

Barbara (URL) - 31-03-’06 09:53


(optioneel veld)
(optioneel veld)

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.