Gewoon natuurlijk

23 03 06 - 18:54


Vriendin en logcollega Brigitte is al zo lang ik haar ken geïnteresseerd in natuurlijke voeding. Het is dan ook niet zo gek dat zij vorig jaar een opleiding is gaan doen voor natuurvoedingsconsulente. Eens in de vier weken moet ze twee dagen naar haar opleidingsinstituut en slaapt dan bij mij dus ik hoor nogal eens wat over wat ze er leert en hoe het gaat. Daarom wist ik ook al van haar site Gewoon Natuurlijk af. Maar ze heeft hem nu ook via haar weblog 'gelanceerd' dus vond ik het wel leuk om er ook hier even aandacht aan te besteden.
In ieder geval heb ik al gezien dat je er lekkere recepten kunt vinden en nuttige links. Maar wat is eigenlijk NVC? Daar kan ik niet in dus dat intrigeert me...

vijf reacties

brigitte

Haha, dat is leuk, dank je! NVC is de afkorting van NatuurVoedingsConsulent en in dat hoofdstukje staan gegevens van mijn medestudenten, foto’s, emailadressen en bestanden die via jouw USB stick door iedereen te downloaden zijn. Het is natuurlijk beveiligd vanwege privacy.

brigitte (E-mail ) (URL) - 23-03-’06 20:13
Petra

Leuke site en ik kan er natuurlijk ook niet in!

Petra (URL) - 23-03-’06 20:22
Renesmurf

Altijd leuk als mensen hun kennis en passie delen.
En wat je niet mag zien houden ze lekker voor zichzelf.

Renesmurf (URL) - 23-03-’06 22:43
V@nM@n

Keurige site toch…

V@nM@n (URL) - 24-03-’06 07:06
Chantal

NVC is dus beveiligd las ik bij haar. Ik heb de site al bezocht en mijn reactie erop gegeven aan Brigitt.

Chantal (URL) - 24-03-’06 13:02


(optioneel veld)
(optioneel veld)

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.