Zonder queueën

11 03 06 - 13:13Vriend A. is een groot fan van Theo Maassen en had nog een verjaardagskado van mij tegoed dus ik had bedacht hem te trakteren op een voorstelling van voornoemde cabaretier in de Schouwburg in Utrecht. Op de site stond dat de kaartverloop zou beginnen op zondag 5 maart om 10.00 uur. Dat is natuurlijk vroeg voor de zondag maar vooruit, voor het goede doel ging ik er op uit en was om 9.50 uur bij de Utrechtste schouwburg. Daar zakte mij ogenblikkelijk de moed in de schoenen toen ik mijn ogen liet gaan langs de rij die zich daar ondertussen gevormd had. Ik denk dat die wel 1200 meter lang was. Hij liep helemaal om het park heen tot ver in de Voorstraat. Hoe lief ik A. ook vind, het ging me te ver om de hele zondag door te brengen in een ellenlange rij om aan het eind van het verhaal te vernemen dat de kaartjes toch nog uitverkocht zouden zijn. Helaas dus.
De volgende dag besloot ik voor alle zekerheid toch nog even te bellen naar de schouwburg voor het geval dat. Uitverkocht natuurlijk! Maar ze hadden besloten de voorstellingen van september nu alvast in de voorverkoop te doen dus A. gaat met ons mee in september naar de voorstelling van Theo Maassen. En dat zonder te queueën!

twee reacties

Renesmurf

Het is graag of niet, vind ik, ik zou ook niet uren gaan wachten. Zo kan het dus ook, en anders maar niet.

Renesmurf (URL) - 11-03-’06 13:21
brigitte

Hij wil hier in Vekdhoven wel eens een try-out geven, en dan krijgen abonnementhouders voorrang. Daar maak ik dan natuurlijk gebruik van want ik hou ook erg van Theo’s humor.

brigitte (E-mail ) (URL) - 11-03-’06 17:22


(optioneel veld)
(optioneel veld)

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.