Creabea's met Herman Brood

11 03 06 - 15:24

De hobby is ooit ontstaan toen ik met vriend P in de doe-het-zelf-zaak was voor muurverf en we allerlei kunstzinnige beschilderde glazen objecten zagen staan. We besloten toen beiden om die hobby ook aan te schaffen. Mijn eerste project was een beschilderde gloeilamp. Daarna had ik ooit eens met behulp van plaatjes van mijn Herman Brood Verjaardagskalender een paar glazen windlichtjes beschilderd met glasverf. Maar toen viel de hobby weer een beetje stil. Tot pas vriendin L. een nachtje bij ons logeerde. Zij kreeg een spontane aanval van creabeakriebels en wilde ook een Herman Brood-glas maken. Er was weinig tijd maar ze schilderde alsof haar leven er vanaf hing. En zie hier (klik klik) het resultaat. In het midden het glas van L. en aan de kanten mijn windlichten. Schitterende collectie, vind je niet?

zes reacties

Puur Kaat

Goed zeg, bijna zonde om uit te drinken!

Puur Kaat (URL) - 11-03-’06 15:37
Renesmurf

Herman Brood was dus echt een trentzetter!

Renesmurf (URL) - 11-03-’06 16:28
brigitte

Leuk. De kinderen hadden hier voor de surprise op school zelf een mok beschilderd als origineel kado.

brigitte (E-mail ) (URL) - 11-03-’06 17:24
V@nM@n

Prachtig, vooral die 40 in het midden…

V@nM@n (URL) - 11-03-’06 20:15
marieke

Je had de Herman Brood glazen al eens eerder genoemd, toen L. bij je op bezoek was. Ik was er erg nieuwsgierig naar: zo’n creabea is ze meestal niet. Hij is erg mooi geworden, en jouw lichtjes ook!

marieke (E-mail ) (URL) - 12-03-’06 10:54
kitty

40 komt niet ongemerkt,zie ik…

kitty (E-mail ) - 12-03-’06 11:50


(optioneel veld)
(optioneel veld)

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.