Het toeval van Menno Nicolai

06 03 06 - 20:02"Maar van een oude onbekende man op het toneel, verwacht je niet zoveel", dat is het refrein van het eerste liedje van de show van mede-weblogger Menno Nicolai die wij afgelopen vrijdag zagen in het Werftheater in Utrecht. Menno was een keer in Driebergen op bezoek geweest voor een artikeltje op CultuurPodium.nl maar nu gingen we zijn show zien. Ondanks onze eerdere ontmoeting en de verhalen die hij ons had verteld, waren we toch benieuwd wat hij ons voor zou schotelen. We waren vroeg in het Werftheater, niet in de laatste plaats omdat we gegeten hadden bij de buren die ook onder aan de werf gehuisvest zijn: Casa di David, een geweldig Italiaans restaurant.
Toen we het theater binnen kwamen stonden Menno en zijn collega Pieter Jouke aan de bar. Lees meer...

drie reacties

Renesmurf

Ik heb hem ook eens mogen ontmoeten, alhier in Winschoten.

Renesmurf (URL) - 06-03-’06 22:39
mevrouw Mikmak

Het lijkt me leuk hem eens in het echt te zien spelen, helaas kan ik niet reageren bij cultuurpodium, ik word gezien als spammer!

mevrouw Mikmak (E-mail ) (URL) - 07-03-’06 09:47
Mieke

@ Mevrouw MikMak: dat moet natuurlijk helemaal niet! Ik heb vandaag geen tijd maar duik er morgen of overmorgen even in!

Mieke - 07-03-’06 12:00


(optioneel veld)
(optioneel veld)

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.