Sneeuw is beautiful

02 03 06 - 08:42Het is natuurlijk niemand ontgaan dat het behoorlijk gesneeuwd heeft. Volgens mij voor het eerst deze winter. Zo'n laagje sneeuw ziet er - als het vers is tenminst - altijd zo mooi uit. Zelfs rommelhoekjes krijgen met een wit laagje er op een apart karakter. Die sneeuw ziet altijd kans om zich op een hele decoratieve manier aan voorwerpen te hechten. Neem bijvoorbeeld het plastic dat de tuintafel bedekt. Is het niet mooi gedaan door de natuur? Jammer dat het altijd zo snel verloedert als de dooi inzet of als het zonnetje er een paar uurtjes op staat.

zes reacties

Petra

Wat lekker weinig sneeuw heb je…

Petra (URL) - 02-03-’06 08:44
brigitte

Zeker weten niet voor het eerst deze winter, maar het is wel weer even mooi. Toch voelde ik vanochtend toen ik brood ging strooien buiten voor het eerst een voorjaarskriebel, en dat was geen rillen van de kou.

brigitte (E-mail ) (URL) - 02-03-’06 09:04
wies

nee niet voor het eerst deze winter, wel de eerste van dit jaar.(h)

wies (URL) - 02-03-’06 10:27
Mieke

Jaaa, ik weet het al weer dat het al eerder sneeuwde deze winter! (blush)

Mieke - 02-03-’06 11:40
Renesmurf

Hier ligt maar een heel klein laagje, maar het is weer schitterend!

Renesmurf (URL) - 02-03-’06 17:09
V@nM@n

sneeuw is altijd een mooi foto onderwerp. Jammer dat het meestal zo snel grauw wordt hier.

V@nM@n (URL) - 02-03-’06 21:08


(optioneel veld)
(optioneel veld)

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.