Tamifluschaarste

25 02 06 - 11:53Ik dacht verstandig te zijn dus ik zorgde voor een receptje voor Tamiflu (hèt middel tegen griep als er een pandemie komt) maar er was nergens in de wijde omgeving meer een capsule te krijgen. Er wordt kennelijk op zo'n grote schaal Tamiflu gehamsterd dat er leveringsproblemen zijn en dat heeft tot gevolg dat de 10 apotheken die ik belde allemaal nul op het request gaven.
En nou maar hopen dat ik niet ècht de griep krijg voordat ik die Tamiflu wel heb kunnen krijgen.

negen reacties

Alice

En dan is het nog maar de vraag of het echt helpt…

Alice (URL) - 25-02-’06 15:40
brigitte

Ik heb al in verschillende artikelen gelezen dat tamiflu helemaal geen goed middel is tegen de pandemie. Ik ga het in ieder geval niet slikken.

brigitte (E-mail ) (URL) - 25-02-’06 15:53
Renesmurf

Misschien kan je het laten bestellen, dan bellen ze wel als het er is.

Renesmurf (URL) - 25-02-’06 17:19
V@nM@n

Dat zou de wet van Murphy zijn toch… Iedereen bang voor de vogelgriep en de gewone griep richt een waar slagveld aan…

V@nM@n (URL) - 25-02-’06 20:44
Mo

Uitzieken is de enige echte remedie, vrees ik. En veel sinaasappels en slaap :-)

Mo (URL) - 25-02-’06 22:21
Leibele

Roche ziet z,n winsten weer aardig stijgen dank zij alle pandemi angsten die mensen elkaar aanpraten.Mocht het vogelgriepvirus echt een serieuze bedreiging zijn geworden voor de mens dan weet ik zeker dat Tamiflu echt niet zal helpen hoor.Virussen zijn namelijk slim.

Leibele (URL) - 26-02-’06 19:49
sabdesigns

Ik vind het kolder. Echt. Als er echt gevaar zou zijn zou de regering daar echt wel maatregelen tegen gaan nemen. En ik ben het met Brigitte eens, alle berichtgeving die ik lees levert geen positief gevoel op bij het gebruik van het product.
Gewoon van dode dieren afblijven. En ik denk dat je je pas zorgen moet gaan maken als men de “ellebooggroet” in gaat voeren. Maar dat duurt nog even.

sabdesigns (URL) - 26-02-’06 19:52
petra

Ik ben net van de derde antibioticumkuur af. Laat dit maar even zitten, dan maar griep…

petra (E-mail ) (URL) - 26-02-’06 21:16
Fausto

De tamilflu die jij en ik niet hebben kunnen krijgen staan nu bij iemand anders in het medicijnkastje. Die ander wil het net zo graag overleven als ons, dus dat is goed.

Fausto (URL) - 01-03-’06 16:24


(optioneel veld)
(optioneel veld)

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.