Een latertje

21 01 06 - 22:56

Als zij eens per maand in haar cursusweekend bij mij blijft slapen dan kletsen we meestal uitvoerig bij. Voor je het weet wordt dan het laat want we hebben altijd ruimschoots stof om over te praten. Gisterenavond was ik met haar naar Arnhem geweest naar het fantastische concert van Fay Claassen die Chet Baker portretteert. Daarom was ik pas rond 12 uur weer thuis en werd het dus nòg later dan anders voor we ons bed in gingen. Toen vanmorgen om half acht de wekker ging stond dus alleen mijn lichaam op om ontbijt klaar te maken terwijl mijn geest nog diep in slaap was. Toen ze eenmaal de deur uit was ben ik er gewoon weer ingedoken om nog een paar uurtjes bij te slapen. Ik denk dat ik vanavond maar vroeg naar bed ga ...

drie reacties

Renesmurf

Lekker voldaan maar moet, en morgen fijn nagenieten!

Renesmurf (URL) - 21-01-’06 23:42
V@nM@n

Haha, we worden oud… Zelfs ik kan er niet meer tegen om een avondje echt door te zakken.

V@nM@n (URL) - 22-01-’06 10:35
brigitte

Ja dat moeten we voortaan niet meer doen, ik lag er gisteren dus al zo vroeg in dat ik dit berichtje niet meer gezien heb en tijdens de les van Michiel zat ik bijna te slapen. Vroeger had ik daar veel minder moeite mee. Van de andere kant heb ik wel veel gehad aan ons gesprek….

brigitte (E-mail ) (URL) - 22-01-’06 10:49


(optioneel veld)
(optioneel veld)

Reactiemoderatie staat aan op deze site. Dit betekent dat je reactie niet zichtbaar zal zijn, tot deze is goedgekeurd door een beheerder.

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.